Accessoires

Toon96 resultaat

per pagina
 1. Total Care lenshouder zonder tussenschot. 
 2. Lenshouder met signalering op de deksel, zodat u zich niet per ongeluk kunt vergissen in uw 2-fase waterstof peroxide onderhoud systeem. Ook te gebruiken voor vormvaste lenzen. 
 3. Metalen lenshouder uit de 'oude doos' licht beschadigd, uitsluitend geschikt voor het droog bewaren van harde contactlenzen.

 4. Lenshouder met draaideksels in vrolijke kleuren, geschikt voor ortho-k nachtlenzen, vormstabiele harde lenzen en zachte lenzen. Vervang iedere 6 maanden uw contactlenshouder om problemen van ontstekingen etc. te voorkomen.

 5. Lenshouder met draaideksels in vrolijke kleuren, geschikt voor ortho-k nachtlenzen, vormstabiele harde lenzen en zachte lenzen. Vervang iedere 6 maanden uw contactlenshouder om problemen van ontstekingen etc. te voorkomen.

 6. Lenshouder met draaideksels in vrolijke kleuren, geschikt voor ortho-k nachtlenzen, vormstabiele harde lenzen en zachte lenzen. Vervang iedere 6 maanden uw contactlenshouder om problemen van ontstekingen etc. te voorkomen.

 7. Lenshouder met draaideksels in vrolijke kleuren, geschikt voor ortho-k nachtlenzen, vormstabiele harde lenzen en zachte lenzen. Vervang iedere 6 maanden uw contactlenshouder om problemen van ontstekingen etc. te voorkomen.

 8. Lenshouder met draaideksels in vrolijke kleuren, geschikt voor ortho-k nachtlenzen, vormstabiele harde lenzen en zachte lenzen. Vervang iedere 6 maanden uw contactlenshouder om problemen van ontstekingen etc. te voorkomen.

 9. Lenshouder met draaideksels in vrolijke kleuren, geschikt voor ortho-k nachtlenzen, vormstabiele harde lenzen en zachte lenzen. Vervang iedere 6 maanden uw contactlenshouder om problemen van ontstekingen etc. te voorkomen.
 10. Deze speciale electronische lenswasher is gemaakt van non-toxisch materiaal en bevat Ag+ materiaal (zilvernitraat) dat in staat is om micro bacteriën te doden die een ooginfectie kunnen veroorzaken. In 3 minuten worden uw zachte contactlenzen door middel van krachtige vibraties (500 keer per minuut) door een krachtige elektromotor. Uw lenzen worden op een veilige manier gemakkelijk en grondig gereinigd. Werkt op 1 AAA batterij (bijgeleverd).
 11. Lenshouder dierenfiguur geschikt voor alle soorten en merken harde-, vormstabiele-, en zachte contactlenzen.

 12. Vrolijke lenshouder in de vorm van een dierenfiguur, in verschillende uitvoering zijn er ondermeer de volgende dierenvoorstellingen verkrijgbaar, Kikker, Nijlpaard, Olifant, Varkentje, en anderen. Het deksel van deze lenshouders sluit altijd met de afbeelding naar u toe, zo kunt u zich nooit vergissen in rechts en links.

 13. Lenshouder dierenfiguur geschikt voor alle soorten en merken harde-, vormstabiele-, en zachte contactlenzen.
 14. Icase lenshouder waarbij de oogjes bewegen.

Toon96 resultaat

per pagina