Accessoires

7 producten resultaat

per pagina
 1. Inzet loep voor de leesloep met verlichting. Hierdoor neemt de vergroting toe tot 6x Let op: werkafstand van de loep wordt korter, dus u moet de Luxo loep dichter op het voorwerp zetten.

 2. Vergrootspiegel met een vergroting 5x, voorzien van een zuignap waarmee de spiegel tijdelijk aan ieder glad oppervlak te monteren is

 3. NEW
  Vergrootspiegel 5x inklapbaar (reisspiegel) Blauw

  Inklapbare vergrootspiegel ca. 7 cm. voor op reis. vergroting: 5x en 1x 

 4. Inzet loep voor de leesloep met verlichting. Hierdoor neemt de vergroting toe tot 6x Let op: werkafstand van de loep wordt korter, dus u moet de Luxo loep dichter op het voorwerp zetten.
 5. Vergrootspiegel 7x met 3 zuignappen voor de tijdelijke bevestiging aan ieder glad oppervlak. 

 6. -9%
  Vergroot spiegel Dubbel: 5x + 10x met zuignappen en standaard

  Vergroot spiegel Dubbel: 5x + 10x met zuignappen en standaard

  Aanbiedingsprijs € 45,00 Normale prijs € 49,50
  Luxe vergrootspiegel ca. 18 cm. Met twee vergrotingen, aan de ene zijde een 5x en aan de andere kant een 10x vergroting, flexibel met elkaar verbonden. U kunt deze spiegel in iedere gewenste stand verstellen. Met een aparte wandstandaard is de speieg eenvouding door middel van 3 zuignappen op ieder glad oppervlak te bevestiging en later weer onzichtbaar te verwijderen.
 7. Vergrotende spiegel 3x met een diameter van ca. 22 cm en voorzien van 3 zuignappen voor de tijdelijke bevestiging aan ieder glad oppervlak.

7 producten resultaat

per pagina