Oogverzorging

Toon57 resultaat

per pagina
 1. Verzachtende oogdruppels, biedt verlichting voor dragers van contactlenzen met droge, vermoeide ogen

 2. Een steriele, vitamine A-bevattende oogzalf voor verbetering van de traanfilm en ter bescherming van het oogoppervlak.

 3. Herbal Comfort rood, ter ondersteuning van gezonde ogen die branderig, geïrriteerd, rood of droog aanvoelen als gevolg van vermoeidheid, droge lucht, stress, vermoeidheid, werken aan computerschermen, ook bij contactlensgebruik.

 4. -3%
  Lacrifresh moisture 15 ml.

  Lacrifresh moisture 15 ml.

  Aanbiedingsprijs € 7,25 Normale prijs € 7,45

  Lacrifresh oogdruppels bevochtigen alle soorten en merken contactlenzen en verminderen zo het eventuele ongemak en irritaties veroorzaakt door de contactlenzen

 5. Hylogel bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog voorkomt. Het het zorgt voor een gelijkmatige, stabiele en bijzonder duurzame vochtfilm op het oogoppervlak te vormen, die langdurig in het oog zijn werking houdt.

 6. Allergo comod, Cromoglicinezuur voor in het oog is een anti-allergiemiddel. Te gebruiken bij allergische oogklachten, zoals bijvoorbeeld hooikoorts.

 7. Reinigingsdoekjes voor de oogleden. Hypoallergeen & verzachtend. 

 8. NEW
  Membrasin Eye Care 60vc

  Membrasin® duindoornbesolie zit boordevol vitamines en omega vetzuren die de huid van binnenuit voeden en het collageen in stand houden. Zeer aan te bevelen bij droge ogen.

 9. Het Eyebag MGDx reispakket bestaat uit 1 opwarmbaar ooglidmasker geschikt voor hergebruik + 8 stuks Eyebag Instant x2 oogmaskers die zelf opwarmend zijn

Toon57 resultaat

per pagina