• Home
  • Retour LensLens

 

Orders & Retouren bij LensLens.nl

 

Retourneren van uw order


Wij doen altijd ons best om u kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs te leveren en hebben dan ook reeds vele tevreden klanten. Mocht u om bepaalde redenen echter niet tevreden zijn met het product dan is het onder bepaalde omstandigheden mogelijk uw product te retourneren.

LensLens.nl neemt alle bestellingen van contactlenzen en vloeistoffen terug (ongeopende, onbeschadigde en onbeschreven verpakkingen),en geen verzendzegels of plakband op de originele verpakking. Lenzen die wij niet standaard in ons assortiment hebben, maar die speciaal voor u op maat (recept) zijn gemaakt, zoals bijvoorbeeld occluderlenzen, pinhole lenzen etc. kunnen niet worden omgeruild of teruggenomen. Bij twijfel kunt u ons voorafgaand altijd raadplegen over de retouropties voor het betreffende product.

Indien u producten retour wilt sturen, dient u binnen 14 dagen na aflevering contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050-5790220 of via e-mail info@lenslens.nl. Binnen uiterlijk 2 werkdagen ontvangt u van ons een reactie. Vermeld in de e-mail duidelijk uw naam en adresgegevens waaronder u bestelling gedaan heeft. U hoort dan van ons hoe u de lenzen retour kunt sturen en waar het naar verstuurd kan worden. U ontvangt binnen 30 dagen het bedrag van uw bestelling retour. Afhankelijk van de reden van retournering zijn de kosten van de retourzending voor de klant. Indien u zonder overleg met LensLens.nl de bestelling retourneert, kun u dit zenden naar:

 

Retouradres:

LensLens.nl

T.a.v. Stella Metutina

Rijksstraatweg 243

9254 DH Hardegarijp