Accessoires

Toon62 resultaat

per pagina
 1. Lenshouder met draaideksel en beschermkap en spiegel. Klein & compact, handig formaat voor op reis.

 2. Lenshouder in reisetui met spiegel. Geschikt voor alle typen lenzen.
 3. Deze speciale electronische lenswasher is gemaakt van non-toxisch materiaal en bevat Ag+ materiaal (zilvernitraat) dat in staat is om micro bacteriën te doden die een ooginfectie kunnen veroorzaken. In 3 minuten worden uw zachte contactlenzen door middel van krachtige vibraties (500 keer per minuut) door een krachtige elektromotor. Uw lenzen worden op een veilige manier gemakkelijk en grondig gereinigd. Werkt op 1 AAA batterij (bijgeleverd).
 4. NEW
  Handige reisset Lila met lenshouder en pincet

  Schatting reisetui voor onderweg. Handig en compact. Inclusief lenzendoosje, pincet, en in de deksel zit een handig spiegeltje.

 5. NEW
  Handige reisset Groen met lenshouder en pincet

  Schatting reisetui voor onderweg. Handig en compact. Inclusief lenzendoosje, pincet, en in de deksel zit een handig spiegeltje.

 6. Lenshouder in een stevig kunststof foedraal met retro golven decoratie met spiegel inclusief bijgeleverde lenshouder.

 7. Lenshouder in een stevig kunststof foedraal met retro golven decoratie met spiegel inclusief bijgeleverde lenshouder.

 8. Handig reisetui voorzien van een lenshouder, lenshouder, spiegel, pincet en lensmanipulator. Gecshikt voor alle soorten harde en zachte contactlenzen.

 9. Handig reisetui voorzien van een lenshouder, lenshouder, spiegel, pincet en lensmanipulator. Gecshikt voor alle soorten harde en zachte contactlenzen.

 10. Contactlens case I-COM oranje, voor alle soorten en merken contactlenzen, absoluut lekvrij. Geschikt voor zowel harde, vormstabiele lenzen als zachte lenzen maar ook voor uw ortho-k nachtlens
 11. Lenscase met houder, kunststof, rood met spiegel.

 12. Luxe lenscase bevat een lenshouder geschikt voor alle soorten zachte en vormstabiele lenzen. Vanzelfsprekend is er een spiegeltje in de binnenzijde van het deksel. Zo blijft uw lenshouder vrij van vervuiling en stofvrij. vergeet u niet regelmatig uw lenshouder te vervangen. Kunststoffen verouderen en vertonen na verloop van tijd kleine haarscheurtjes en beschadigingen, deze vormen een broedplaats voor onder meer bacteriën.
 13. Luxe lenscase bevat een lenshouder geschikt voor alle soorten zachte en vormstabiele lenzen. Vanzelfsprekend is er een spiegeltje in de binnenzijde van het deksel. Zo blijft uw lenshouder vrij van vervuiling en stofvrij. vergeet u niet regelmatig uw lenshouder te vervangen. Kunststoffen verouderen en vertonen na verloop van tijd kleine haarscheurtjes en beschadigingen, deze vormen een broedplaats voor onder meer bacteriën.
 14. I-Case lenshouder met timer, zodat u gemakkelijk kunt aflezen wanneer uw lenzen aan vervanging toe zijn.
 15. Lenshouder in een stevig kunststof foedraal met retro decoratie met spiegel inclusief bijgeleverde lenshouder.

Toon62 resultaat

per pagina