Welkom bij de vernieuwde LensLens.nl online winkel. Sneller, veiliger & voordeliger !

Oogverzorging

Toon50 resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Blink intensive tears in iolen. Beschermende oogdruppels die droge en geîrriteerde ogen helpen te verminderen. . De oogdruppels brengen een verzachting bij elke knippering van de ogen. Dit product is vrij van conserveringsmiddelen. De druppels zijn geschikt bij alle soorten contactlenzen

 2. VisuXL Kunsttranen voor een optimale verlichting en snel herstel bij droge ogen. Deze oogdruppels behandelen allerhande oogirritaties.

 3. Macupro oogvoeding 180 capsules draagt met zink bij aan het behoud van het normale gezichtsvermogen, ondersteunt met vitamine C het immuunsysteem en bevat ook luteïne, zeaxanthine, vitamine E en koper.

 4. Systane Ultra UD 30x 0.7ml ampullen

  € 14,50
  vanaf €13,50
  Systane Ultra UD 30x 0.7ml ampullen
  € 14,50
  vanaf €13,50

  Systane Ultra UD oogdruppels zijn geschikt voor gebruik tijdens het dragen van zowel harde, vormstabiele lenzen als zachte contactlenzen, maar ook bij ortho-k nachtlenzen. voor een snelle verlichting bij branderige en geirriteerde ogen, met of zonder gebruik van contactlenzen.

 5. Systane Gel Drops 10 ml. flacon voor het bestrijden van ernstige droge ogen. Voor langdurige bevochtiging overdag en 's nachts. Let op deze ooggel is niet geschikt voor gebruik tijdens het dragen van contactlenzen.

 6. Het oogmasker biedt verlichting bij droge ogen, hoofdpijn, sinusitis en gezwollen ogen

 7. EvoTears oogdruppels (3 ml)

  € 17,40
  vanaf €15,90
  EvoTears oogdruppels (3 ml)
  € 17,40
  vanaf €15,90

  Evotears oogdruppel is een watervrije oogdruppel voor gebruik bij ernstige droge ogen, zonder fosfaten en conserveermiddelen.

 8. Oogspray die de lipidelaag stabiliseert en de hydratatie van het oog en de oogleden verbetert

 9. Hylo-Dual 10 ml

  € 11,80
  vanaf €9,95
  Hylo-Dual 10 ml
  € 11,80
  vanaf €9,95
 10. -12%
  Ooglidmasker Eye Doctor voor verwarming & verkoeling

  Ooglidmasker Eye Doctor voor verwarming & verkoeling

  Special Price € 25,50 Regular Price € 28,95
  vanaf €24,50
  Ooglidmasker Eye Doctor voor verwarming & verkoeling
  Special Price € 25,50 Regular Price € 28,95
  vanaf €24,50

  Dit oogmasker is een uitstekende aanvulling bij behandeling van Blepharitis en Meibomitis en geeft een ontspannen gevoel en verzorgt uw oogleden bij ondermeer droge en branderige ogen. Voorzien van en afwasbare hoes.

 11. Steriele gaasjes (28 stuks) voor eenmalig gebruik voor de perioculaire hygiëne. Vrij van conserveermiddelen. Toepassing: bij blefaritis en Meibomitis. Zie ook de instruktie video over ooglidhygiene.

 12. 100 Blephasteam ringen behorend bij blephasteam stoombril

 13. Systane Balance oogdruppels, op basis van lipiden, zijn zeer geschikt bij droge ogen

 14. De Eyebag Instant is een oogmasker voor eenmalig gebruik, dat automatisch de juiste warmte aanneemt zonder hittebron , en dit ongeveer 10 minuten afgeeft.

 15. Vismed light: bevat 0,1% hyaluronzuur, zeer geschikt bij droge ogen. Het druppelflesje bevat 15 ml die u tot drie maanden na opening kan gebruiken.

 16. Vismed gel is door zijn hoge gehalte aan hyaluronzuur de oplossing voor langdurige verlichting en bevochtiging van hardnekkige klachten van het oog.Vrij van conserveringsmiddelen.

Toon50 resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren