Daglenzen

Toon62 resultaat

per pagina
 1. Multifocale daglenzen hebben een ingebouwd 'leesgedeelte', daardoor is een leesbril overbodig en heeft u de hele dag een goed beeld zowel veraf als nabij.

 2. Proclear daglenzen zijn ontworpen om uitstekend zicht te bieden op elke afstand, en hebben een vaste leestoeslag (MF)

 3. Biomedics- 1-day toric lenzen geven betere prestaties en gemak voor mensen met astigmatisme (cilinder) en zijn voorzien van een UV filter en een handlingstint.

 4. Biotrue 1-day een zeer comfortabele daglens, gemaakt van silicone hydrogel. Deze lenzen laten meer zuurstof door en zijn daardoor zeer geschikt bij droge ogen.

 5. Biotrue one-day for Presbyopia is een contactlens voor lensdragers die naast lenzen voor veraf ook een leesbril nodig hebben. verafzien en lezen met de Biotrue for Presbyopia.

 6. Freshlook Illuninate, maken uw ogen sprekender en accentueren de oogkleur. Deze daglenzen zijn verkrijgbaar in verpakking van 10 lenzen.

 7. Hoogzuurstofdoorlatende eendaglenzen, hoge kwaliteit en zeer scherp geprijsd, en onderhoudsvrij.

 8. 1-Day Trueye, een silicone daglens, hoogzuurstofdoorlatend (54% Narafilcon A + 46% water) en voorzien van een UV-blokker.

 9. 1-Day Acuvue TruEye (90 pack) lenzen van Johnson & Johnson voor drie maanden lang helder, perfect zicht met de luxueuze silicone hydrogel 1-daags lenzen. Na gebruik, gewoon weggooien, iedere dag een schone lens voorkomt oogirritaties en oogontstekingen.

 10. 1-Day Acuvue Moist® is voorzien van de LACREON® technologie daardoor voelen de lenzen langurig vochtig aan blijven ze zeer comfortabel zitten.

 11. Acuvue Moist 1-day lenses; hoog draagcomfort, dankzij de nieuwe, exclusieve LACREON® technologie. Voor langdurige bevochtiging, de hele dag door.

 12. Acuvue Oasys1-Day with HydraLuxe zeer geschikt bij lange dagen aan te kunnen bij veel inspanning van de ogen.

 13. Acuvue Oasys1-Day met nieuw ontwikkelde HydraLuxe technologie is speciaal gericht op het terugdringen van de symptomen van droge en vermoeide ogen.

 14. Accentueer de natuurlijke schoonheid van uw ogen met 1-DAY ACUVUE® DEFINE™ 

Toon62 resultaat

per pagina