Welkom bij de vernieuwde LensLens.nl online winkel. Sneller, veiliger & voordeliger !

Middelen bij droge ogen

Toon36 resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hylo-Fresh 10 ml

  € 11,80
  vanaf €9,95
  Hylo-Fresh 10 ml
  € 11,80
  vanaf €9,95
 2. Hylo-Dual 10 ml

  € 12,80
  vanaf €9,95
  Hylo-Dual 10 ml
  € 12,80
  vanaf €9,95
 3. Systane Balance oogdruppels, op basis van lipiden, zijn zeer geschikt bij droge ogen

 4. Vismed Gel Multi is door zijn hoger gehalte aan hyaluronzuur (0,3%), dé oplossing voor landurige verlichting van hardnekkige klachten van het oog.

 5. Gouttes Bleu, blauwe druppels voor heldere en wittere ogen.

 6. Geschikt voor gebruik met contactlenzen, biedt uitgebreide bescherming en snelle verlichting bij droge ogen

 7. Hybak, hypotone kunsttraan en wordt aanbevolen voor het bevochtigen en smeren van ogen in geval van gevoel van droge ogen of oculaire vermoeidheid.

 8. Hylogel bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog voorkomt. Het het zorgt voor een gelijkmatige, stabiele en bijzonder duurzame vochtfilm op het oogoppervlak te vormen, die langdurig in het oog zijn werking houdt.

 9. Allergo-Comod 10 ml. bij allergie.

  € 9,80
  vanaf €9,50
  Allergo-Comod 10 ml. bij allergie.
  € 9,80
  vanaf €9,50

  Allergo comod, Cromoglicinezuur voor in het oog is een anti-allergiemiddel. Te gebruiken bij allergische oogklachten, zoals bijvoorbeeld hooikoorts.

 10. Blink intensive tears in iolen. Beschermende oogdruppels die droge en geîrriteerde ogen helpen te verminderen. . De oogdruppels brengen een verzachting bij elke knippering van de ogen. Dit product is vrij van conserveringsmiddelen. De druppels zijn geschikt bij alle soorten contactlenzen

 11. VisuXL Kunsttranen voor een optimale verlichting en snel herstel bij droge ogen. Deze oogdruppels behandelen allerhande oogirritaties.

 12. Systane Hydration 10 ml.

  € 12,40
  vanaf €11,20
  Systane Hydration 10 ml.
  € 12,40
  vanaf €11,20

  Systane hydration met Hyluronzuur voor verlengde draagtijd bij contactlenzen, en dagelijks gebruik bij droge ogen.

 13. Xailin Night Smerende Oogzalf 5g

  € 9,50
  vanaf €9,20
  Xailin Night Smerende Oogzalf 5g
  € 9,50
  vanaf €9,20

  Xailin Night Smerende Oogzalf bij zeer droge ogen. Deze smerende oogzalf beschermt het oogo0ppertvlak 's nachts tegen uitdroging.
  Xailin Night Smerende Oogzalf geeft voor verlichting bij symptomen van droge ogen, zoals bij pijn, irritatie of een zanderig gevoel. Symptomen van droge ogen treden op als gevolg van aandoeningen van het oogoppervlak, die verschillende oorzaken kunnen hebben en waarbij normale tranen van slechte kwaliteit zijn of te weinig worden geproduceerd om het oog voldoende vochtig te houden. Volgt u het advies van uw oogarts op optometrist.

 14. Xailin Gel 0,2 % Tube 10 mg.

  € 8,50
  vanaf €7,90
  Xailin Gel 0,2 % Tube 10 mg.
  € 8,50
  vanaf €7,90

  Xailin Gel is een steriele en hoogvisceuze ooggel dat een smeermiddel bevat, waardoor het gebruikt kan worden als een vervangmiddel voor uw natuurlijke tranen. De ooggel kan droge ogen langdurig bevochtigen en vermoeide ogen opfrissen. Vanuit de tube makkelijk in te brengen.

 15. Geeft verlichting bij ernstige droge ogen. Hoge concentratie Omgega-3, helpt droge ogen te verbeteren, en zorgt voor een betetere traansamenstelling

 16. Posiforlid ooglidmasker. Intensieve ooglidverwarming bij behandeling van Meibomian Gland Disease ( MGD) en blepharitis. Zelfopwarmend, dus geen magnetron nodig.

Toon36 resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren