Welkom bij de vernieuwde LensLens.nl online winkel. Sneller, veiliger & voordeliger !

Handige hulpjes

Toon32 resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Maak van uw duikbril/sportbril en zonnebril een bifocale bril. 

 2. Lenshouder voor mini scleralenzen  met diameter tot 18 mm. met ontluchting, dus ook geschikt bij gebruik van een waterstofperoxide systeem. Natuurlijk kunt u in deze lenshouder uw mini scleralenzen ook in andere vloeistof veilig opbergen.

 3. New
  Uitneem & inzethulp bij zachte contactlenzen DMV

  DMV zuiger voor het uitnemen en inzetten van uw zachte lens. De soft lens handler maakt het uitnemen en inzetten van uw zachte lenzen gemakkelijk, en behandeld uw lenzen voorzichtig ook als u lange nagels of wat grovere vingers heeft.

 4. New
  Lenstimer, geeft vervangsignaal voor lenswissel

  Lens klok, helpt u uw lenzen tijdig te vervangen. Voorkom onnodige oogirritaties en ontstekingen en vervang uw zachte lenzen altijd op tijd.

 5. Penlight behorend bij de inzetzuiger.
 6. Zuiger, als hulpstuk op een penlight te plaatsten, daardoor ziet u door de lens heen een verlicht stipje dat u precies aangeeft hoe u de lens op uw oog moet plaatsen.

 7. Lenshouder in een stevig kunststof foedraal met retro decoratie met spiegel inclusief bijgeleverde lenshouder.

 8. Krachtige holle lenszuiger (opaak of groen) ideaal bij het gebruik van vormstabiele lenzen in het bijzonder bij ortho-k nachtlenzen, semi scleraallenzen, keratoconuslenzen en post-graft lenzen.

 9. I-Case lenstimer groen

  € 5,75
  vanaf €3,99
  I-Case lenstimer groen
  € 5,75
  vanaf €3,99
  I-Case lenshouder met timer, zodat u gemakkelijk kunt aflezen wanneer uw lenzen aan vervanging toe zijn.
 10. Lekvrije lenshouder voor zachte een harde lenzen, voor zien van een ontluchting, waardoor deze lenshouder ook te gebruiken in bij een waterstof peroxide onderhoudssysteem. 

 11. Dit unieke Pinguïn reisetui is een leuke verrassing voor iedere lensdrager. Geschikt voor alle soorten vormstabiele (harde), en zachte contactlenzen. Bevat een spiegeltje, een contactlenshouder, pincet en een lensmanipulator.

 12. Lensmanipulator, lenspaddestoel met manipulator wanneer u uw zachte contactlens zonder natte vingers en beschadigingen uit uw lenzenbakje wilt halen.

 13. New
  Vergrootspiegel 5x inklapbaar (reisspiegel) Blauw

  Inklapbare vergrootspiegel ca. 7 cm. voor op reis. vergroting: 5x en 1x 

 14. Inzet loep voor de leesloep met verlichting. Hierdoor neemt de vergroting toe tot 6x Let op: werkafstand van de loep wordt korter, dus u moet de Luxo loep dichter op het voorwerp zetten.

 15. Inzet loep voor de leesloep met verlichting. Hierdoor neemt de vergroting toe tot 6x Let op: werkafstand van de loep wordt korter, dus u moet de Luxo loep dichter op het voorwerp zetten.

Toon32 resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren