Lenshouders
Tonen als

Er zijn 92 resultaten resultaat

per pagina
 1. Lenshouder gekleurd zilvernitraat behandeling
  Lenshouder met draaideksel in vrolijke kleuren, geschikt voor harde en zachte lenzen. Maakt regelmatig uw lenzenbakje schoon en vervang iedere 6 maanden uw contactlenshouder om problemen van ontstekingen etc. te voorkomen.
 2. Lenscase groen, met lenshouder en spiegel (3442)

  Luxe lenscase bevat een lenshouder geschikt voor alle soorten zachte en vormstabiele lenzen. Vanzelfsprekend is er een spiegeltje in de binnenzijde van het deksel. Zo blijft uw lenshouder vrij van vervuiling en stofvrij. vergeet u niet regelmatig uw lenshouder te vervangen. Kunststoffen verouderen en vertonen na verloop van tijd kleine haarscheurtjes en beschadigingen, deze vormen een broedplaats voor onder meer bacteriën.

 3. Houten lenscase met platte lenshouder en spiegel (Licht)

  Houten lenscase met platte lenshouder en spiegel, donker, met luxe uitstraling, voorzien van een royale lenshouder en spiegel.

 4. Lenshouder plat draaideksels grijs/wit
  Lenshouder plat draaideksels grijs/wit
  € 1,50
  vanaf € 1,20
  Lenshouder plat met draaideksels grijs/wit. Te gebruiken voor alle soorten zachte en vormstabiele contactlenzen, extra duidelijk bij ortho-k nachtlenzen door de blauwe linker deksel. De geringe inhoud van deze lenshouder zorgt voor een laag vloeistofverbruik.
 5. lenshouder Fantasie "Dolfijn" met bevestigingsoogje.

  Fantasie lenshouder "Dolfijn", geschikt voor alle soorten harde, vormstabiele en zachte contactlenzen. Een handig ringetje maakt het mogelijk deze houder aan uw sleutelbos of polsband te bevestigen.

 6. Icase lenshouder wit met '

  Icase lenshouder waarbij de oogjes bewegen.

 7. Cleadew lenshouder

  Cleadew lenshouder

  € 5,50
   
  Cleadew lenshouder
  € 5,50
   

  Cleadew Lenscase, voor zachte en harde lenzen. de lenzen zitten in klemmetjes aan het deksel, dus geen last van overstromende lensbakjes.

 8. lenshouder Fantasie 'American Football

  Fantasie lenshouder "American Football", geschikt voor alle soorten harde, vormstabiele en zachte contactlenzen. Een handig ringetje maakt het mogelijk deze houder aan uw sleutelbos of polsband te bevestigen.

 9. Lenshouder met schroefdeksels, beschermkap en spiegel.

  Lenshouder met draaideksel en beschermkap en spiegel. Klein & compact, handig formaat voor op reis.

 10. Lenshouder man/vrouw rood

  Lenshouder geschikt voor zowel zachte-,  als harde-,  vormstabiele lenssoorten.

 11. NIEUW
  lenshouder Fantasie "Badeend met Duikbril" met bevestigingsoogje.

  Fantasie lenshouder "Badeend met Duikbril", geschikt voor alle soorten harde, vormstabiele en zachte contactlenzen. Een handig ringetje maakt het mogelijk deze houder aan uw sleutelbos of polsband te bevestigen.

 12. Lenshouder man/vrouw blauw
 13. lenshouder Fantasie ''Golfbal

  Fantasie lenshouder "Golfbal", geschikt voor alle soorten harde, vormstabiele en zachte contactlenzen. Een handig ringetje maakt het mogelijk deze houder aan uw sleutelbos of polsband te bevestigen.

 14. Icase lenshouder rood met '

  Icase lenshouder waarbij de oogjes bewegen.

 15. Lenshouder in reisetui met spiegel
  Lenshouder in reisetui met spiegel. Geschikt voor alle typen lenzen.
 16. lenshouder Fantasie ''Kikker

  Fantasie lenshouder "Kikker", geschikt voor alle soorten harde, vormstabiele en zachte contactlenzen. Een handig ringetje maakt het mogelijk deze houder aan uw sleutelbos of polsband te bevestigen.

Tonen als

Er zijn 92 resultaten resultaat

per pagina