Welkom bij de vernieuwde LensLens.nl online winkel. Sneller, veiliger & voordeliger !

Lenshouders

Toon97 resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Luxe lenscase bevat een lenshouder geschikt voor alle soorten zachte en vormstabiele lenzen. Vanzelfsprekend is er een spiegeltje in de binnenzijde van het deksel. Zo blijft uw lenshouder vrij van vervuiling en stofvrij. vergeet u niet regelmatig uw lenshouder te vervangen. Kunststoffen verouderen en vertonen na verloop van tijd kleine haarscheurtjes en beschadigingen, deze vormen een broedplaats voor onder meer bacteriën.

 2. Luxe lenscase bevat een lenshouder geschikt voor alle soorten zachte en vormstabiele lenzen. Vanzelfsprekend is er een spiegeltje in de binnenzijde van het deksel. Zo blijft uw lenshouder vrij van vervuiling en stofvrij. vergeet u niet regelmatig uw lenshouder te vervangen. Kunststoffen verouderen en vertonen na verloop van tijd kleine haarscheurtjes en beschadigingen, deze vormen een broedplaats voor onder meer bacteriën.

 3. Houten lenscase met platte lenshouder en spiegel, donker, met luxe uitstraling, voorzien van een royale lenshouder en spiegel.

 4. Lenshouder plat met draaideksels grijs/wit. Te gebruiken voor alle soorten zachte en vormstabiele contactlenzen, extra duidelijk bij ortho-k nachtlenzen door de blauwe linker deksel. De geringe inhoud van deze lenshouder zorgt voor een laag vloeistofverbruik.
 5. Lenshouder met draaideksel en beschermkap en spiegel. Klein & compact, handig formaat voor op reis.

 6. Lenshouder geschikt voor zowel zachte-,  als harde-,  vormstabiele lenssoorten.

 7. Lenshouder in reisetui met spiegel. Geschikt voor alle typen lenzen.
 8. Lenshouder met draaideksel in vrolijke kleuren, geschikt voor harde en zachte lenzen. Maakt regelmatig uw lenzenbakje schoon en vervang iedere 6 maanden uw contactlenshouder om problemen van ontstekingen etc. te voorkomen.
 9. Fantasie lenshouder "Kikker", geschikt voor alle soorten harde, vormstabiele en zachte contactlenzen. Een handig ringetje maakt het mogelijk deze houder aan uw sleutelbos of polsband te bevestigen.

 10. New
  lenshouder Fantasie "Badeend met Duikbril" met bevestigingsoogje.

  Fantasie lenshouder "Badeend met Duikbril", geschikt voor alle soorten harde, vormstabiele en zachte contactlenzen. Een handig ringetje maakt het mogelijk deze houder aan uw sleutelbos of polsband te bevestigen.

 11. Fantasie lenshouder "Dolfijn", geschikt voor alle soorten harde, vormstabiele en zachte contactlenzen. Een handig ringetje maakt het mogelijk deze houder aan uw sleutelbos of polsband te bevestigen.

 12. Fantasie lenshouder "American Football", geschikt voor alle soorten harde, vormstabiele en zachte contactlenzen. Een handig ringetje maakt het mogelijk deze houder aan uw sleutelbos of polsband te bevestigen.

 13. Fantasie lenshouder "Lieveheersbeestje", geschikt voor alle soorten harde, vormstabiele en zachte contactlenzen. Een handig ringetje maakt het mogelijk deze houder aan uw sleutelbos of polsband te bevestigen.

 14. Fantasie lenshouder "Golfbal", geschikt voor alle soorten harde, vormstabiele en zachte contactlenzen. Een handig ringetje maakt het mogelijk deze houder aan uw sleutelbos of polsband te bevestigen.

 15. Icase lenshouder waarbij de oogjes bewegen.

Toon97 resultaat

per pagina
Van hoog naar laag sorteren